Over ons

Intrum NV is de Belgische entiteit binnen Europa’s grootste aanbieder van Credit Management Services (CMS) en financial customer care. Dankzij een totaalpakket van state-of-the art diensten in elk stadium van het credit management proces dragen wij vanuit onze kantoren te Gent zorg voor de cash-flow en de winstgevendheid van onze opdrachtgevers

Een toffe en dynamische werkplek in hartje Gent binnen de markleider van zijn segment. We bieden de kans om jouw talenten te ontwikkelen en mee te groeien met ons bedrijf. Een eigen groeitraject is mogelijk in samenspraak met jouw leidinggevende!
 
Van nature zijn we een Zweedse organisatie waar geslacht noch leeftijd een rol speelt! Bij ons ontvang je de voordelen van een familiale KMO gecombineerd met de structuur van een internationaal bedrijf. Wij werken binnen een vlakke structuur waarbij een pintje met de baas geen issue is.
 
Uiteraard bieden wij ook een mooi salarispakket aan met naast jouw basisloon ook maaltijdcheques €7/dag, groeps- en hospitalisatieverzerking en 9 ADV dagen bovenop de wettelijke 20.
Kom je graag met het openbaar vervoer? Super, wij zijn dicht gelegen bij het Station Gent-Sint-Pieters en vergoeden jouw traject volledig!
 
Tot slot vieren wij graag successen en zijn de Intrum feestjes gekend als legendarisch! Tussendoor gaan we ook eens petanquen of praten we bij op een gezellige Kerstdrink.
 


Dossiers beheren, ligt me echt. Ik hou van een correcte administratie en volg alles minutieus op. Op enkele maanden heb ik dan ook heel veel bijgeleerd: hoe ik geduld opbreng en actief luister, hoe ik mensen help schuldenvrij worden.
Delphine Loprete Collection expert